Home

Wie is er online?

Welkom op Gezondwijs.nl

 GEZONDWIJS

Op deze site treft u een, op kwaliteit beoordeelde, selectie digitale folders en links aan. Meer informatie vindt u via de thema's of via zoeken. Voor nieuws rond een thema, kunt u dit formulier invullen.

Niet alle links werken meer i.v.m. het opheffen van de Gezondheidswijzer en het Documentatiecentrum van de GGD in Vlaardingen in 2007. Deze site blijft in de lucht om te bekijken of deze t.z.t. gebruikt kan worden bij een nieuwe werkgever.

Gezondwijs is gestart op initiatief van Rita Niland, destijds hoofd van de documentatieafdeling en het publieksinformatiecentrum van de GGD Nieuwe Waterweg Noord en tot 1-1-2013 werkzaam als coördinator van het Webteam en de sociale kaart bij GGD Zuid-Holland Zuid. Dit betrof destijds een samenwerkingsverband van de Gezondheidswijzer van GGD Nieuwe Waterweg Noord, een huisarts, diëtist, medisch documentalist, literatuuronderzoeker, apotheker, verpleegkundige en Bibliotheek Rotterdam via Al@din, het landelijke samenwerkingsverband van alle openbare bibliotheken in Nederland. De oude versie van deze site is nog te vinden op www.xs4all.nl/~ritanila

vitrine antieke doktersbenodigdheden

Vitrine antieke voorwerpen van jeugdartsen.
 

Laatst geupdate op ( Tuesday 01 January 2013 )
 
© 2017 Gezondwijs.nl
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.