Home arrow Disclaimer

Wie is er online?

Disclaimer

De doelstelling van de Gezondheidswijzer en Gezondwijs is het beantwoorden van vragen over gezondheid. Wij geven geen medisch of juridisch advies en maken geen huiswerk of werkstukken. De aangeboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult bij een arts. Voor medisch advies kunt u het beste terecht bij uw arts of medisch specialist.
De beantwoording van de vragen door de Gezondheidswijzers gaat door middel van bestaande informatie van instellingen en organisaties die werken op het gebied van de gezondheidszorg en preventie. Bij het beantwoorden van de vraag wordt dus gebruik gemaakt van bestaande bronnen. De bronvermelding wordt in principe met het antwoord meegestuurd.
De beantwoording van de vragen door de GGD en Gezondwijs wordt grotendeels uitgevoerd door beroepskrachten. Op basis van het eigen werkterrein kan er ook gebruik gemaakt wordt van eigen kennis en ervaring. 

De informatie die verstrekt wordt, is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd voorkomen worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de aangeboden informatie. Het gebruik van de verkregen informatie geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker.
Als u vragen, opmerkingen of correcties heeft over de informatie die u werd aangeboden door de Gezondheidswijzer, neem dan contact met ons op.

 

 

© 2017 Gezondwijs.nl
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.